• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Λήξη των ενοριακών δραστηριοτήτων και απονομές στο σκάκι το Σάββατο στην Καλλιμασιά

E-mail Εκτύπωση PDF

eikona_o_xristos_me_ta_paidiaΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 και ώρα 12:00 μ. στην ενοριακή αίθουσα (Ξενώνα) της Καλλιμασιάς με μια λιτή εκδήλωση θα γίνει η λήξη των δραστηριοτήτων στον τομέα της νεότητας.

Άλλη μία χρονιά για τους μαθητές των Κατηχητικών μας Σχολείων, τους μαθητές του Κέντρου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τα παιδιά της συντροφιάς του παραμυθιού, τους διδάσκοντες και υπεύθυνους, ολοκληρώνεται το Σάββατο με την ευχή για Καλό Καλοκαίρι και πρώτα ο Θεός και τη νέα χρονιά να είμαστε πάλι μαζί!

Παράλληλα -μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων και του εσωτερικού πρωταθλήματος σκάκι- θα γίνουν οι καθιερωμένες απονομές με τη φροντίδα του Σκακιστικού Ομίλου Παναγίας Καλλιμασιάς Χίου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους, τους μαθητές των Κατηχητικών, των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, της συντροφιάς του παραμυθιού, τους αθλητές του ΣκακιστικούΟμίλου, τους υπευθύνους και διδάξαντες, τους γονείς και κηδεμόνες, τους ενορίτες και όλους όσους θα ήθελαν να αποχαιρετήσουμε μαζί το λήγον έτος των ενοριακώνδραστηριοτήτων.

Μετά τιμής
ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
"ΑΓΙΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ"
ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ "ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΧΙΟΥ" 

Χάρτης της νήσου Χίου
 

map2  

Χίος το Αγιονήσι ( Μέρος 1ο )

Χίος το Αγιονήσι ( Μέρος 2ο )

Χίος το Αγιονήσι ( Μέρος 3ο )

Βρίσκεσθε εδω: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΡΙΩΝ Λήξη των ενοριακών δραστηριοτήτων και απονομές στο σκάκι το Σάββατο στην Καλλιμασιά