• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος στα εγκαίνια των νέων χώρων του Ισιδωρείου Γηροκομείου Λέρου

E-mail Εκτύπωση PDF

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας:

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΙΣΙΔΩΡΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΡΟΥ

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, ετελέσθη ο αγιασμός και τα εγκαίνια των νέων μαγειρείων, της τραπεζαρίας και του καθιστικού του Ισιδωρείου Γηροκομείου Λέρου, υπό του φιλοξενουμένου στό νησί μας Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ.Μάρκου, συμπαραστατουμένου υπό του Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου και του ιερού κλήρου της νήσου.

GIROKOMEIO7102012 (1)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ:

Στον αγιασμό παρέστησαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ.Κόλιας, ο Διοικητής του Στρατού, εκπρόσωπος του Φρουράρχου του πολεμικού ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολλοί φίλοι του Ιδρύματος.

Οι νέες εγκαταστάσεις πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας και άνεσης, ώστε οι τρόφιμοι να ζουν σ’ έναν χώρο αξιοπρεπή, και να απολαμβάνουν μία υψηλού επιπέδου φιλοξενία.

GIROKOMEIO7102012 (3)

Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Μητροπολίτης μας στην προσφώνησή του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ.κ.Μάρκο, και όλους εκείνους που παντοειδώς βοήθησαν και συνέβαλαν στην αναβάθμιση του Ιδρύματος, καθώς και τόν Δήμο Λέρου, το «Αγγέλειο Ίδρυμα» και όλους τους ευπατρίδες, Λερίους και μη, που πάντοτε έρχονται αρωγοί σε όλες τις δυσκολίες και τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Επίσης επαίνεσε τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, την άοκνη προσφορά του υπαλληλικού προσωπικού, που νυχθημερόν εργάζεται υπό δυσκόλους συνθήκας, καθώς και την πολυσήμαντη παρουσία και προσφορά του διευθυντού του Ιδρύματος αρχιμ. Στεφάνου Κατέ.

Τέλος δέ έκαμε μνεία για τις προσφορές, μικρές και μεγάλες, της Πανελληνίας Ενώσεως Απανταχού Λερίων, των ενταύθα συλλόγων και συμπατριωτών μας, αλλά και των όπου γης ευρισκομένων ομογενών μας.

Την πρώτη φλόγα στις νέες εστίες της σύγχρονης κουζίνας άναψαν ο Μητροπολίτης Χίου κ.Μάρκος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ.Κόλιας, ο διοικητής του στρατού και ο εκπρόσωπος του φρουράρχου της νήσου.

GIROKOMEIO7102012 (4)

GIROKOMEIO7102012 (5) GIROKOMEIO7102012 (6)

Επιμέλεια, Φωτογραφίες, Βίντεο:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Χάρτης της νήσου Χίου
 

map2  

Χίος το Αγιονήσι ( Μέρος 1ο )

Χίος το Αγιονήσι ( Μέρος 2ο )

Χίος το Αγιονήσι ( Μέρος 3ο )

Βρίσκεσθε εδω: ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ / ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος στα εγκαίνια των νέων χώρων του Ισιδωρείου Γηροκομείου Λέρου