Ο έγκριτος δικηγόρος και Άρχοντας Νοτάριος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Χριστόφορος Στρατάκης στην Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

stratakis

Σήμερα 22 Αυγούστου 2018 τις πρωινές ώρες η βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών «Άγιος Αγαπητός» είχε την εξαιρετική χαρά και τιμή να την επισκεφθεί ο διακεκριμένος συμπολίτης μας και Χιολάτρης, μόνιμος κάτοικος της Νέας Υόρκης ΗΠΑ κ. Χριστόφορος Στρατάκης, Δικηγόρος Νέας Υόρκης και άρχοντας Νοτάριος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τέως Προέδρος του Παγχιακού Συλλόγου Κοραή Νέας Υόρκης.

Τον κ. Στρατάκη υπεδέχθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, με τον οποίο περιηγήθηκαν στις αίθουσες της Βιβλιοθήκης και ξεφύλλισαν Βιβλία που είναι και κειμήλια τα οποία έχουν μεγάλο Ιστορικό και Επιστημονικό ενδιαφέρον.

Ο κύριος Στρατάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του για την σύγχρονη ταξινόμηση των Βιβλίων και την έξυπνη εξοικονόμηση του χώρου στη τοποθέτηση των ραφιών, τον ωραίο φωτισμό και την εν γένει λιτή και πρακτική επίπλωση της καθώς και την εντυπωσιακή θέα προς την θάλασσα ένα επί πλέον πλεονέκτημα της καθώς δίνει την ευκαιρία στον μελετητή να ξεκουράζει το βλέμμα του και να ανανεώνει την σκέψη του.

Ο Κύριος Στρατάκης, ένθερμος υποστηρικτής του Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου., Ψαρών και Οινουσσών σε άλλους τομείς δράσεις της, συνεχάρη τους συντελεστές του έργου και προσέφερε εις ένδειξη της ευαρέσκειας του χρηματικό ποσό για την συντήρηση Βιβλίων-Κειμηλίων που ανήκουν στην Βιβλιοθήκη και υποσχέθηκε να αποστείλει βιβλία για τον εμπλουτισμό της.


Εκτύπωση   Email