Ακριτικό οδοιπορικό υγείας της ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε Χίο, Ψαρά και Οινούσσες.

pdfΧίος, 17 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ξεκινούν, μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, τον έκτο κύκλο του ακριτικού οδοιπορικού υγείας σε άγονες και παραμεθόριες περιοχές.

Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνει την ενίσχυση με ιατροφαρμακευτικό υλικό της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου και των αγροτικών ιατρείων των Δήμων Χίου, Ψαρών και Οινουσσών καθώς και τον εμβολιασμό παιδιών στα Ψαρά και τις Οινούσσες.

Το οδοιπορικό υγείας που αφορά την ακριτική νησιωτική μας Μητρόπολη θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19, 20 και 21 Οκτωβρίου 2012, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου: άφιξη στη Χίο και μετάβαση στα Ψαρά.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου: 10:00 π.μ. στα Ψαρά, παράδοση – παραλαβή ιατροφαρμακευτικού υλικού  και εμβολιασμός παιδιών.

Μετάβαση στις Οινούσσες, όπου στις 14:00 θα γίνει παράδοση – παραλαβή ιατροφαρμακευτικού υλικού  και εμβολιασμός παιδιών.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου: 11:00 π.μ. στην Ιερά Μητρόπολη Χίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου, παράδοση – παραλαβή ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Τη συγκεκριμένη δράση επιμελούνται και συνοδεύουν ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της «Αποστολής»  κ. Γιάννης Πεταλάς ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατούλης και η παιδίατρος κ. Ελένη Δουλιανάκη.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ


Εκτύπωση   Email