"ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα γεύματα αγάπης, προς αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας,μεταξύ Μητρόπολης Χίου και Δήμου Χίου μετά τη συνάντηση του προέδρου του Ενιαίου οργανισμού του Δήμου Χίου με το Μητροπολίτη Χίου.
Στόχος είναι, μετά την καταγραφή από τις ενορίες των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, να ξεκινήσουν τα γεύματα αγάπης πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων .

Σε σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Χίου αναφέρει για τη συνάντηση:

Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο , είχε την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου , ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας ,  Μικές Γιαννάρας,  και συζήτησαν θέματα που άπτονται του αντικειμένου του νομικού προσώπου .

Στον τομέα της κοινωνικής προστασίας, παράλληλα με τις ενέργειες που έχει ήδη προωθήσει η δημοτική αρχή, οριοθετήθηκε η συνεργασία για τα γεύματα αγάπης,  προς αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, που πρόκειται να ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η  σχετική προεργασία.

Στον τομέα του Πολιτισμού  συζήτησαν την υποστήριξη με πολιτιστικές δράσεις θρησκευτικών και προσκυνηματικών χώρων για την περαιτέρω ανάδειξη τους, με στόχο την  ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού.

Τέλος, στον τομέα του αθλητισμού συζητήθηκε η παραχώρηση αθλητικών χώρων, για την άθληση νέων που συμμετέχουν σε δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης.

Από το γραφείο τύπου

ΠΗΓΗ: www.chiosnews.com

Εκτύπωση   Email