ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ Ι. Μ. ΧΙΟΥ

100_3822Την περασμένη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, παιδιά απ’ το Κατηχητικό σχολείο της ενορίας του Αγίου Νικολάου (Νησί) Βροντάδου, επισκέφθηκαν την ιματιοθήκη Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, που στεγάζεται στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Κλειδούς Βροντάδου, προκειμένου και αυτά με την σειρά τους να συμβάλουν στο πολύτιμο έργο της Ι. Μητροπόλεως.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι γονής που συνόδεψαν τα παιδιά, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την συγκεκριμένη κίνηση της Ι. Μητροπόλεως και εντυπωσιάστηκαν με τα νούμερα που τους ανέφερε ο π. Αντώνιος Τσουκαλάς (ο κυρίως υπεύθυνος Ιερεύς του συγκεκριμένου τομέα) ως προς την προσφορά και την ζήτηση ρούχων. Τα δε παιδιά έδηξαν να κατανοούν το μέγεθος της προσφοράς του Γέν. Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεως και υποσχέθηκαν ότι θα επαναλάβουν αυτήν την κίνηση, όποτε τους ξανά δοθεί η ευκαιρία .

 

100_3818 100_3817 100_3820

Ο κατηχητής οφείλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του, για την υποδοχή και την φιλοξενία που δέχτηκαν τα παιδιά του, απ’ τον π. Αντώνιο Τσουκαλά, συγχαίρει όλην την εθελοντική ομάδα για το έργο που επιτελεί και τους εύχεται καλή δύναμη στο έργο που τάχθηκαν να υπηρετούν.

κείμενα-φωτογραφίες π. Ιωάννης Ν. Κουντουριάδης

Εκτύπωση   Email