ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΧΙΟΥ

CAM00362Με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε η Ιερά Πανήγυρις του Κοιμητηριακού Ναού Αγίου Ευσταθίου, της ενορίας Μεταμορφώσεως Χριστού Λιβαδίων Πόλεως Χίου. Ο Μέγας Εσπερινός τελέσθηκε στις 6:οο μμ από τον τοποτηρητή της ενορίας π. Νικόλαο Μακρή και τον λειτουργό π. Αλέξανδρο Κατσαρό, ενώ η Θ. Λειτουργία από τον π. Αλέξανδρο Κατσαρό .

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κτιτόρισσα Κα Σωτηρία Ιωάννου Καρυστιανού και σύσσωμη την οικογένειά της για την άψογη διοργάνωση της Ιεράς Πανηγύρεως, τους λειτουργούς ιερείς, τους ιεροψάλτες του ναού μας κ. Νικόλαο Φλάμο και κ. Γεώργιο Μπαχά και τους βοηθούς τους κ. Εμμανουήλ Κισσάνη, κ. Κωνσταντίνο Μπουμπάρη, κ. Κώστα Βιτάκη /Ιεροσπουδαστή ,τον κ. Χαλλιορή τα ΜΜΕ Πατρίδα, Πολίτη και Αλήθεια που διεφήμισαν την Ι. Πανήγυρη, το Διευθυντή του Βούρειου Δημοτικού Σχολείου κ. Λουκά Αμπελιώτη για την αποστολή μίας τάξης του σχολείου στο παρεκκλήσιό μας την οικογένεια που προσέφερε τα λουλούδια και όλους τους ευσεβείς χριστιανούς που προσήλθαν στην Πανήγυρη .

Σημειώνεται το κοιμητηριακό παρεκκλήσιό μας ότι εγκαινιάστηκε στην 30η Ιουλίου 1983 από το μακαριστό μητροπολίτη Χίου κυρό Διονύσιο τον Δ΄ και κατασκευάστηκε με δαπάνη του μακαριστού Ιωάννη Καρυστιανού και της συζύγου του Σωτηρίας εις μνήμην του αλησμόνητου και πρόωρα αδικοχαμένου υιού τους Ευσταθίου Καρυστιανού .

CAM00361 CAM00366 CAM00364


Εκτύπωση   Email