ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ, ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ κ. ΜΑΡΚΟ (Φωτο/κό υλικό)

aenmchiou29012018

Στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου βρέθηκε στις 29 Ιανουαρίου ε.έ. ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, Προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας αλλά και την έναρξη της εξεταστικής περιόδου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής ειδικά για την πνευματική ενίσχυση και επιτυχία των σπουδαστών και την κατά Θεόν ευλογία του Διδακτηρίου. Παραβρέθηκε το σύνολο των σπουδαστών και το προσωπικό της Ακαδημίας οι οποίοι παρακολούθησαν με σεμνότητα και ευσέβεια την τέλεση της Προσκομιδής των Τιμίων Δώρων αλλά και όλη τη Θεία Λειτουργία, ενώ αρκετοί εξ αυτών έλαβαν τη Θεία Κοινωνία.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα και ανέφερε ότι θεωρεί πνευματικά του τέκνα όχι μόνο τους Χίους αλλά και τους Σπουδαστές που κατάγονται από άλλα μέρη της πατρίδας μας, και φοιτούν στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου. Διαβεβαίωσε τους υποψηφίους ναυτικούς ότι η Εκκλησία και ο ίδιος προσωπικά, ως υιός ναυτικού, πάντα προσεύχεται να έχουν οι ναυτικοί μας καλά ταξίδια και γαλήνιες θάλασσες.

Η Διοικητής και το προσωπικό της ΑΕΝ/Μ/ΧΙΟΥ ευχαρίστησαν τον Επίσκοπο για την παρουσία του και για όλα όσα πράττει για τα παιδιά, ευχήθηκαν δε από καρδιάς στο Μητροπολίτη να είναι πάντα άξιος και να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Εκτύπωση   Email